Per 20 december 2022 nemen wij afscheid van Atriumgroep / Wissenraet Van Spaendonck en daarmee ook van Leontien van Honk, die de afgelopen twee jaar onze steun en toeverlaat was. Gelukkig hebben we voor Leontien een goede opvolger gevonden.

Met ingang van 20 december 2022 brengen wij het secretariaat onder bij Pallas Advocaten en zal Daniëlle van Zunderen ons ondersteunen.

‘Mijn naam is Daniëlle van Zunderen. Sinds 1 oktober 2022 werk ik bij Pallas Advocaten in Rotterdam als Office Manager, een advocatenkantoor waar de focus ligt op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Daarvoor heb ik meer dan 20 jaar als juridisch secretaresse bij diverse advocatenkantoren gewerkt, waarbij ik naast de diverse ondersteuning van de advocaten o.a. ook werkzaamheden op het gebied van marketing heb verricht. Vanaf 1 januari a.s. neem ik binnen de RCBM het stokje over van Leontien van Honk. Belt u na 1 januari a.s. met de RCBM dan is er grote kans dat u mij aan de lijn krijgt.’

Daniëlle is bereikbaar via ons bekende e-mailadres info@rcbm.nl. Ons telefoonnummer en kantooradres wijzigt per 20 december alsvolgt:
RCBM
Marten Meesweg 8-10
3068 AV  Rotterdam
Telefoon |  085 006 46 88